Wie wij zijn

Opgericht door Esmeralda en Tineke in 2014. Lutin bestaat uit een ontzettend toegewijd team van ware dieren liefhebbers en trainers.

Wat ooit begon als een hobby is uitgegroeid tot een te gek bedrijf met super fijne collega's die wij echt als familie zijn gaan zien!

Over de jaren heen zijn we van enkel een uitlaatservice uitgegroeid tot een all-in service voor dieren bezitters. Of u nu een dieren oppas , een trimsalon of een puppy cursus zoekt, wij hebben het allemaal!

Ontmoet de oprichters

Hoi!

We zijn Lucas en Tineke !

Als broer en zus lijken we qua persoonlijkheden totaal niet op elkaar. Waar Lucas juist de creatieveling en de druktemaker is, ben ik juist het tegenovergestelde. Wat wij wel wederzijds delen is onze liefde voor dieren! Dit zie je dan ook terug in onze service en diensten. Ook zijn we beiden perfectionistisch en doen we enkel dingen waarva nwe zeker weten dat we het kunnen en steen goed in zijn!

Ons Team

Chris Foster

Honden trainer

Chris heeft zijn ervaring als honden trainer opgedaan in Australië. Als tiener is hij daar voor een aantal jaren gaan wonen en heeft hij gewerkt voor één van de grootste hondentrainers van de wereld! Deze ervaring en kennis heeft hij weer meegenomen naar ons kikkerlandje en past hij dagelijks toe bij Lutin!

Valerie de Koning

Dieren oppasser

Als er 1 ding is waar Valerie in uitblinkt is het  de communicatie met dieren wel. Zodra u haar bezig ziet met dieren lijkt het wel alsof ze dezelfde taal spreken. Haar passie voor dieren en hun gewoontes is dan ook onbeschrijfelijk! 

Valencia da Cruz

Dieren trainer

Valencia is een bikkelharde tante die zich vooral focust op de disciplines van de baasjes i.p.v. hun huisdier. Als het aankomt op observeren en dit uitwerken en verbeteren is er geen betere trainer dan Valencia!

wilt u een keer proef draaien?

Wij snappen als geen ander hoe moeilijk het is uw huisdier ergens onbekend tijdelijk onder te brengen. Om 100% zeker te zijn dat uw huisdier goed verzorgd wordt, is het mogelijk een dag proef te draaien met uw huisdier. Kunt u gelijk zien hoe uw dierenvriend het zelf vindt en natuurlijk wat u er van vindt!